Lakáspont.hu Kft.

Budapest - Budapest V., Ingatlan irodák


  • Pontos cím: Budapest V. Budapest, Szerb utca 17.
  • E-mail cím: stark.monika@lpo.hu
  • Telefonszám: +36303825380
  • Weboldal: https://lakaspontingatlan.hu/

Leírás

Lakáspont - belváros specialista ingatlaniroda rövid története

Több éves ingatlanközvetítői tapasztalattal 2002. augusztusában nyitottuk az első irodánkat, Budapesten, a XIII. kerület Tátra utcában, amely azóta is változatlan helyen működik, mivel a Tátra utcában van, így Tátra Ingatlan néven. Nagyon jó kapcsolat alakult ki a környéken élő emberekkel, valamint az utcában lévő üzletekben dolgozókkal. Ezek a kapcsolatok nagy segítségünkre vannak a mindennapi munka során. Sok a visszatérő ügyfelünk sok a beköszönő vendég és sokan érkeznek ajánlás útján. Jól ismerjük a házakat a környéken és azokat az ingatlanos kollégákat akikkel érdemes együttműködni. Vannak ingatlanok amelyeknek az eladásában többször is közreműködtünk.

2003-ban csatlakozott hozzánk az első értékesítő kollégánk valamint ugyanebben az évben nyitottuk meg a Lakáspont irodát a Szerb utcában. Ekkor emelkedett ki a Lakáspont Ingatlan Iroda az egyszemélyes ingatlanközvetítők közül és vált egy hatékony összmunkára épülő vállalkozássá. Ez a helyszín kicsit más. Tágasabb az iroda és hatalmas kirakataink vannak. A Váci utca szomszédsága miatt sok a külföldi ügyfél. Itt is megvannak a helyi kapcsolataink, de jóval szélesebb körben tevékenykedünk mint a közvetlen szomszédságunk. A Lakáspont iroda 2004-től üzemel teljes lendülettel. Először Budapest belső kerületeivel kezdtünk foglalkozni a földrajzi közelség miatt. Ezt a kört egy kicsit bővítettük. Jelenleg Pesten az V., VI., VII., VIII., IX., XIII. kerületekre, Budán az I., III., XI., kerületekre fektetjük a legnagyobb hangsúlyt. Főleg a belvárosban ismerünk nagyon sok ingatlant, ezért valljuk magunkat Belváros Specialistának. Szakértőink teljes mértékben felkészült és tájékozott a helyi viszonyokról. Munkatársaink többsége legalább egy éve stabil tagja a csapatnak, van aki több, mint 10 éve és a saját területén belül már specialistának tekinthető.

Budapesten kívül foglalkozunk Szentendre és környékével (Budakalász, Pomáz, Csobánka, Pilisszentkereszt, Üröm). Adatbázisunk általában 2-300 ingatlanból áll. Többségükben használt lakóingatlanok, kisebb számban új építésűek és van néhány ipari és kereskedelmi ingatlanunk is.
Jelenleg...

itt tartunk és csak arra várunk, hogy Önt is ügyfeleink között üdvözölhessük ha:

Ingatlant Bérelne
Eladná lakását
Másikat vásárolna
Bérbe adná lakását
Ingatlanát kezeltetné
Nem tud foglalkozni a bérlővel
Segítséget kér felújításkor
Tanácsra van szüksége

Miért pont a Lakáspont?

Néhány érv, hogy miért minket válasszon:

Több éves, szerteágazó tapasztalattal rendelkezünk ingatlanügyi problémák megoldásában.
Végigkísérjük az adás-vétel folyamán az első találkozásunktól a beköltözésig.
Cégünk fő szempontja a hosszútávon működő kapcsolatépítés, elégedett ügyfeleink az ismerőseiknek is ajánlják irodánkat.
Egyformán figyelünk minden ügyfelünk érdekeire, hiszen például nem mindig áll rendelkezésére az eladónak jogi képviselet.
Kollégáink felkészültek a területükön lévő ingatlanokból. Nem kényszerítjük arra, hogy áron alul adja el az ingatlanát, vagy áron felül vásároljon.
Megszűrjük ügyfeleinket. Az eladó lakásba nem viszünk komolytalan érdeklődőt, illetve csak olyan ingatlant mutatunk meg, ami közel áll az Ön igényeihez.
Szolgáltatásunk nem kerül Önnek külön pénzbe. Az Önnel egyeztetett áron kínáljuk az ingatlanát, vevőknek és bérlőknek pedig díjmentes a közvetítés.
Nagyon sok időt és energiát fektetünk abba, hogy az Ön ingatlana a leghatékonyabban legyen meghirdetve.
Valószínűleg van irodáinkban regisztrálva olyan érdeklődő, aki pont olyan ingatlant szeretne venni vagy bérelni mint az Öné.

Köszönjük figyelmét,
Üdvözlettel:
Stark Mónika

Ügyvezető
Lakáspont.hu Kft.
1056 Budapest
Szerb u. 17.
Tel: +36 30 3825 380
e-mail: stark.monika@lpo.hu

5 érv Stark Mónika mellett:

1. Több, mint 20 éve naponta foglalkozom ingatlanokkal A-Z ig (adás-vétel, bérbeadás, kezelés) és ingatlanközvetítőkkel. Budapest belvárosában 3 ingatlanirodánk működik, jelenleg szakmailag kiváló, tapasztalt 15 ingatlan értékesítővel.

2. Mivel ingatlanbefektetőként is jelen vagyok jelen a magyar piacon, így teljes mértékben megértem, a befektetők igényeit, kéréseit. Mindenben meglátom a lehetőséget, pozitív hozzáállással segítek az ügyfeleinknek, minden esetben szakmailag értékelhető válaszokat adok a kérdéseikre.

3. Sokszor a Staging/Színpadra állítás gyakorlati megvalósításával jóval magasabb árat tudok elérni egy ingatlan értékesítésénél. Összehozok olyan adás-vételt, amiről már mindenki lemondott. Általában minden területen (adózás, illeték, szerződés) tudok olyan tanulságos eseteket, amiből mindig tanulnak az emberek. Ingatlan kezeléssel is foglalkozom, sokszor rajtam keresztül vásárolja meg az ingatlant is a leendő tulajdonos. Képes vagyok beleélni magam a helyzetükbe, és olyan ingatlan ajánlani, amilyet szeretnének, amit valóban megéri eladni és hozamot is termel.

4. A legkedvesebb ügyfeleim sokáig építették velem a kapcsolatot, mielőtt megbíztak valamilyen ingatlannal kapcsolatos feladattal. Amikor lezárult egy üzlet, és önként ajánlották fel a nem kért díjamat, az volt nekem az igazi elismerés, és a lelkes tovább ajánlásuk, amelynek eredményeképpen már engem keresnek meg az ügyfelek. Nem a levegőbe beszélek, hanem a tapasztalataimról.

5. Nem vagyok egy kirívó jelenség, de azt nyugodtan állíthatom, hogy azok az ügyfeleim akik már régóta dolgoznak velem együtt, barátként tekintenek rám, a legnagyobb vagyonukat bízzák rám vakon, és mindenben kikérik a véleményemet.

Köszönettel:

Stark Mónika
ingatlanközvetítői sorszáma: 06727
Lakáspont.hu Kft.
tel: +36 30 3825 380
stark.monika@lpo.hu

E-mail küldése a hirdetőnek

Facebook
Blogger
Twitter
Tweets by hasznaltingatla
Flickr