Áram:

Eon áram letölthető nyomtatványok

 
eDF Démász letölthető nyomtatványok
 

ÉMÁSZ letölthető nyomtatványok


Elmű letölthető nyomtatványok


http://www.masz.co.hu/ 


Gáz:


Eon gáz letölthető nyomtatványok

 

Főgáz letölthető nyomtatványok

 

Tigáz letölthető nyomtatványok

 

 
Víz:

Drv adatváltozás letölthető nyomtatvány

Soproni Vízmű letölthető nyomtatványok

 
Bakonykarszt Zrt letölthető nyomtatványok


Debreceni Vízmű Zrt letölthető nyomtatványok

 

Délzalai víz és Ccsatornamű Zrt


Dunaújvárosi víz-csatorna-hőszolgáltató kft letölthető nyomtatványok

ÉDV Zrt letölthető nyomtatványok


Észak Magyarországi Regionális vízművek Zrt

Fejérvíz Zrt letölthető nyomtatványok


Fővárosi Vízművek letölthető nyomtatványok


Miskolci Vízközmű szolgáltatás letölthető nyomtatványok
 

Nyírségvíz letölthető nyomtatványok

Mezőföldvíz letölthető nyomtatványok


Pannon-Víz letölthető nyomtatványok


Salgótarján Vízmű
 

Szákom letölthető nyomtatványok


Szegedi Vízmű Zrt letölthető nyomtatványok


Baranya-Víz Zrt letölthető nyomtatványok 


Vasivíz letölthető nyomtatványok 


Víz és Csatornaművek Koncessziós Zrt Szolnok letölthető nyomtatványok

 

Földhivatalok

 

Fejér Megyi Földhivatal

 

Veszprém Megyei Földhivatal

 

Komárom-Esztergom Megyei Földhivatal

 

Győr-Moson-Sopron Megyei Földhivatal

 

Zala Megyei Földhivatal

 

Baranya Megyei Földhivatal

 

Somogy Megyei Földhivatal

 

Tolna Megyei Földhivatal

 

Vas Megyei Földhivatal

 

Pest Megyei Földhivatal

 

Nógrád Megyei Földhivatal

 

Bács-kiskun Megyei Földhivatal

 

Csongrád Megyei Földhivatal

 

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Földhivatal

 

Heves Megyei Földhivatal

 

Békés Megyei Földhivatal

 

Hajdú-Bihar Megyei Földhivatal

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Földhivatal

 

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Földhivatal

 

 Nav jogszabályok

 

Lakásvásárláshoz kapcsolódó új illetékkedvezmény

 

Az ingatlan értékesítésből származó jövedelem után fizetendő személyi jövedelemadó mérséklése

 

Illetékmérték

 

Családok Otthonteremtési Kedvezménye

 

Új CSOK 2016

 

Családok Otthonteremtési Kedvezménye (CSOK)

 

ÚJ LAKÁS VÁSÁRLÁSHOZ IGÉNYELHETŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁSOKRÓL

 

LAKÁSKORSZERŰSÍTÉSHEZ IGÉNYELHETŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁSOKRÓL

 

LAKÁSÉPÍTÉSHEZ IGÉNYELHETŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁSOKRÓL

 

LAKÁS BŐVÍTÉSÉHEZ IGÉNYELHETŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁSOKRÓL

 

Építésügy , e- építés

 

ÉTDR nyomtatványok

 

Üzleti lehetőség: eladó panziók a Balaton partján

eladó hotelekNapjainkban újra virágkorukat élik a kisebb panziók és a hotelek. Egyre többen döntenek az ilyen kisebb, akár magánkézben lévő szállások mellett, ha a nyaralás kerül szóba, hiszen egy ilyen panzió vagy apartman számos előnnyel rendelkezik.

A tavalyi évben rekordot döntött a Balatonnál eltöltött vendégéjszakák száma, és sokszor szinte lehetetlen volt már szabad szálláshelyet találni – elvégre a jó panziók híre hamar elterjed, és így könnyedén telítődnek egész nyárra, sőt, akár a szezonon kívülre is.

Szeretné Ön is kihasználni ezt a lehetőséget? Új vállalkozást szeretne nyitni? Érdemes elgondolkoznia egy panzió vagy egy kisebb hotel nyitásán, hiszen így nem csak bevételi forrásra tehet szert, de ismeretségi köre is rendkívül kibővülhet, arról már nem is beszélve, hogy az eladó panziók és az eladó hotelek most rendkívül kedvező áron érhetőek el, ezt a lehetőséget pedig nem éri meg kihagyni!

Eladó ingatlanok óriási választékával várjuk Önt! Válogasson kedvére, és csapjon bele egy új üzletbe! Higgye el, nem fogja megbánni!

 

Csatlakozzon a legnagyobbhoz!

eladó ingatlanSzeretne új ingatlant vásárolni? Eladó nyaralót, hétvégi házat, családi házat keres vagy egy kis lakást tervez vásárolni már régóta, de még mindig nem találta meg azt, amit keres? Meglévő ingatlanját szeretné értékesíteni, de nem találja azt a platformot, ahol megfelelően tudná az érdekeit érvényesíteni? Szeretné, ha a hirdetése minél több emberhez eljutna?

Lehet, hogy eddig rossz helyen keresett! Használja ki a legkedvezőbb lehetőségeket és csatlakozzon Magyarország egyik legnagyobb ingatlan hirdetéssel foglalkozó honlapjához! Ha belép a regisztrált tagjaink közé, garantáltan nem marad le semmiről, hiszen mindenki nálunk hirdet, aki gyorsan és sikeresen szeretne túladni ingatlanján vagy megvásárolni az elképzeléseihez leginkább passzoló házat, nyaralót, irodát.

Válasszon minket, ha elege van a sikertelenségből, ha szeretne végre egy helyben toporgás helyett továbblépni, mindezt pedig nem akárhogyan, hanem sikeres üzlettel a háta mögött!

Tekintse meg eladó, kiadó ingatlanjainkat, regisztráljon és legyen Ön is egy a sikeres üzleteket kötő tagjaink közül!

 

Építse fel álmai házát álmai telkére!

eladó telkekNem olyan régen érezhető már a mozgolódás az ingatlanpiacon és az építőiparban egyaránt. A családi házak építésének pedig az új állami támogatások is nagy lendületet fognak adni. Éppen ezért ha a jövőbeni terveink között szerepel esetleg egy családi ház felépítése, érdemes mihamarabb szétnézni az eladó telkek piacán, hiszen az igazán jó vételnek számító területek gyorsan elkelnek.

Egy telek vásárlásakor számtalan szempontot kell figyelembe venni. Először is a telek mérete meghatározza azt a maximális alapterületet, amilyen a majdan építendő ház területe lesz. Így ha nagy házra vágyunk, a kisebb alapterületű telkekkel nem járunk jól.

Ha szeretnénk veteményest, gyümölcsfákat, kerti tavat, akkor érdemes külterületen nézelődni vagy agglomerációs városok eladó telkei között, hiszen ott olcsóbban juthatunk nagyobb méretű telekhez.

Amennyiben nagy családunk van, vagy több gyermeket tervezünk, tanácsos számba venni a környék adta lehetőségeket: iskolák, óvodák, tömegközlekedés.

Az eladó telkek között mindenki megtalálja azt, amire felépítheti álmai házát, azonban mindig érdemes alaposan körülnézni a kínálatunkban, és több lehetőséget is megtekinteni! Keressen eladó telkeink között!

 

Kapcsolódjon ki saját nyaralójában!

eladó nyaralókAhogyan közeledik a nyár és vele együtt a szabadság, egyre többször eljátszunk a gondolattal, hová menjünk nyaralni. Sokan szeretnek állandóan új helyeket felfedezni, beutazni az országot vagy éppen a világot, de még többen vágynak egy ismerős kis zugra, ami csak az övék.

Ha Ön is az utóbbiak közé tartozik, akkor itt az ideje, hogy ne csak játsszon a saját nyaraló gondolatával, hanem cselekedjen is! Vásárolja meg álmai nyaralóját a mi segítségünkkel!

Az általunk közvetített eladó és kiadó ingatlanok között eladó nyaralókat is talál minden érdeklődő, aki hozzánk fordul segítségért. Vegye fel velünk a kapcsolatot és bízza magát a szakértelmünkre! Kínálatunkból garantáltan Ön is megtalálja azt az ingatlant, ami elhelyezkedésben, árban és egyéb paraméterekben is a legideálisabb.

Legyen saját nyaralója, egy hely, ahová nem csak a nyári hónapokban, de az év bármely napján elvonulhat, saját, kedves tárgyaival rendezhet be és emlékekkel zsúfolhat tele! Nézzen körül eladó nyaralóink között!

 

Új iroda bármiből lehet!
kiadó ingatlanEgy iroda megálmodása, vagy a már jól bevált helyről való továbblépés nagy döntésekkel, feladatokkal és sok-sok megválaszolandó kérdéssel jár együtt. Vásárlás? Bérlés? Belvárosi? Külvárosi? Sorolhatnánk még, hiszen egy irodának megannyi szempontnak kell egy időben, és legfőképpen egy helyen, egy ingatlanon belül megvalósulnia. Az ideális iroda tágas, világos, mindenhez közel van, így könnyen megközelíthető, ugyanakkor csendes, inspiráló és igényes.

A jó hír, hogy manapság már csak a fantázia, és természetesen a munkatársak igényei szabnak határt annak, hogy mit is nevezzünk irodának.

Ma még csak kiadó ingatlanok, holnap már egy kész munkahely! Egy belvárosi bérlakás például minden divíziónak saját teret garantál, egy ketrvárosi villa zöld területei pedig jó hatással lesznek az adott cég dolgozóira!

Az eladó ingatlanok, a kiadó lakások sora hihetetlenül hosszú - viszont ennek hála előbb-utóbb garantáltan megtalálja Ön is a tökéletes épületet!

Forduljon hozzánk! Mi segítünk megtalálni a megfelelő irodát!

 

Miért is éri meg Székesfehérváron lakni?

székesfehérvári eladó családi házakA családi ház nagy előnye, hogy elszeparáltan vagyunk másoktól, a kertben kedvünkre napozhatunk, a kertészkedés csínját-bínját kitanulhatjuk. Továbbá a gyerekes, illetve álltat barát családoknak is könnyebbséget jelent egy kertes ház. Ezt azonban nem mindenki engedheti meg magának, hiszen az ingatlanpiac fellendülésével egyre csak nőnek az eladó családi házak árai is, főként a főváros környékén. A kisebb városokban azonban egészen elfogadható árak várják a családi házba költözni vágyókat.

Székesfehérvár egy remek hely, ahol élvezhetjük az életet családunkkal együtt. A közlekedés is kitűnő és Budapestre egy óra alatt eljuthatunk autóval, amely nem jelent nagy távolságot. Azonban Székesfehérváron is számos munkalehetőség van, több multinacionális cég választotta telephelyéül ezt a várost. Az élhető környezet mellett Székesfehérvár sok látványossággal és nevezetességgel is büszkélkedhet. Ide sorolhatjuk a Bory-várat, Romkertet, csónakázó és horgásztavat és így tovább.

Székesfehérvári eladó ingatlanaink között megtalálhatja álmai családi házát! Keressen fel minket elérhetőségeinken és válasszon székesfehérvári eladó családi házaink közül!

 

Találja meg álmai otthonát Székesfehérváron!
Székesfehérváron eladó családi házSzékesfehérvár a Dunántúl egyik legjelentősebb adminisztrációs és közgazdasági központja, azonban amellett, hogy fejlett infrastruktúrával rendelkezik, rendkívül gazadag történelmi háttérrel is büszkélkedhet. Ez utóbbiról sokat mesélhetnek az impozáns középkori vagy barokk stílusú épületek, patinás utcák, közterek, múzeumok és egyéb turista látványosságok.

Igazán tetszetős székesfehérvári eladó családi házakkal találkozhatunk, ezért is érdemes figyelemmel kísérni az ingatlan piacot. Az eladó családi házak több szempontból is praktikusak lehetnek, mind az agglomerációban élők, mind pedig a budapesti lakosok számára.

Akik korábban azért éltek vidéken, mert vonzotta őket a természet közelsége, azok könnyedén beleszerelmesedhetnek a székesfehérvári, tavakkal tarkított közparkokba. Ugyanakkor, aki ide költözik, a szomszédságban található a Sárréti Tájvédelmi Körzetnek is gyakori látogatója lehet. Mindemellett viszont az itt élők megtapasztalhatják a mindennapos pezsgést és intenzív kulturális életet is. A Budapestről elvágyók számára szintén jó választás lehet leköltözni egy Székesfehérváron eladó családi házba, hiszen ha a munkahelyük a fővárosba is köti őket, a távolság az autópályán könnyedén és gyorsan áthidalható.

Tekintse meg a honlapunkon található Székesfehérváron eladó családi házakat, és találja meg álmai otthonát! Ha eladó lakást, vagy kiadó üzletet keres, mi abban is tudunk segíteni, forduljon hozzánk bizalommal!

Facebook
Blogger
Twitter
Tweets by hasznaltingatla
Flickr