Tisztelt ügyfeleink!


Hogy miért válasszanak minket?

Hirdetési oldalunkat azért hoztuk létre, hogy minden hirdetőnk a lehető leg költség hatékonyabban tudja hirdetni ingatlanát,cégét. Az elmúlt 13 éves ingatlan közvetítői tapasztalattal a hátunk mögött tudjuk,hogy mi kell ahhoz hogy minél hatékonyabban és olcsóbban hirdethessenek az oldalunkon. Ezért tettük lehetővé,hogy a kiemeléseket napi szinten lehessen fizetni. Így mindenki azon a napon emeli ki a hirdetését amelyiken szeretné.

A hirdetések kiemeléseket kredit vásárlás után tudják végrehajtani.

Igyekeztünk a lehető legtöbb adat megadásával lehetővé tenni,hogy minél többet tudjanak meg a keresők az adott ingatlan tulajdonságairól.

Az oldalon létrehoztunk egy cégkeresőt, melyben az ingatlannal kapcsolatos cégek között kereshet, valamint az oldalhoz tartozik egy szállás kereső oldal is melyet hamarosan aktiválni fogunk. Az ingatlan irodák ingyenesen regisztrálva lesznek a cég keresőben is. Ezekkel a plusz dolgokkal tesszük lehetővé ,hogy az oldalunkat minél többen látogassák és ezáltal minél gyorsabb legyen az eladás.

Kívánunk mindenkinek sok sikert és sok ingatlan eladást az elkövetkező években.

Legyen ön is 2015 legsikeresebb ingatlan kereső oldal tagja ! Regisztrálj és ajánljad az oldalunkat ismerőseidnek is!

Észrevételüket és kérdéseiket a következő e-mail címre küldhetik: ugyfelszolgalat kukac hasznaltingatlan.hu

Üdvözlettel: hasznaltingatlan.hu csapata!Hogyan regisztrálhat?

A regisztráció linkre kattintva beírja a kért adatokat.

Név, e-mail cím, jelszó, telefonszám, hirdetési csoport, választott hirdetési csomag és a számlázási adatok megadásával, majd az általános szerződési feltételek elfogadása után a regisztráció gombra kattintva megtörténik a regisztráció.

Ezután ön e-mailben megkapja a vissziagzoló levelet, ahol egy hivatkozásra kattintva véglegesítheti regsiztrációját!

Hogyan emelheti ki hirdetését?

Az admin felületre belépve, az oldal jobb felső sarkán lévő ikonra kattint,mely a kredit vásárlásra lép. Ott adja meg az összeget,hogy mennyiért szeretne kreditet vásárolni. Minimum vásárlási összeg 1270 Ft Ezután visszalépve az admin oldalra, a hirdetés melletti extrák nevű ikonra kattintva választhatja ki a kiemelés fajtáját.

Kérem figyeljen arra,hogy a kiemelés elfogadását követően a kiemelést a rendszer folyamatosan napi szinten számolja és vonja le a kreditek számából. Ha csak egy napra, vagy beszeretné fejezni a kiemelést, akkor vissza lép a kiemelések menübe és a „Nem kérek „ kezdődő választóra kattintson ,majd a tovább és a mentés gombra. Ebben az esetben befejeződik a kiemelés ,vagy ha ugyanazon a napon aktiválta,akkor csak azon a napon megy a kiemelés..

Facebook
Blogger
Twitter
Tweets by hasznaltingatla
Flickr