Ingatlan eladás, de milyen hirdetéssel?

Ingatlan eladásAz ingatlan eladás nem csupán annyit jelent, hogy meghirdeti az ingatlant és várja a vevőket. Legyen felkészült eladó, kerülje ki az eladás buktatóit!

Azt gondolná a laikus eladó, hogy a lakás vagy ház önmagát adja el, különösen igaz ez az állítás azokra az ingatlanokra, amik keresettek, jó állapotban vannak, népszerű környéken találhatóak stb. Ennél nagyobbat azonban nem is tévedhetne egy ingatlan tulajdonosa. Készüljön fel az ingatlana meghirdetésére olyan alaposan, mintha lakásvásárlás előtt állna!

Gondolkodjon egy vevő fejével, helyezkedjen bele a nézőpontjába azoknak, akik vásárlást terveznek! Egyszer Ön is ebben a szerepben volt, milyen kérdésekkel és elvárásokkal indult el ingatlant nézni, válogatni a hirdetések között?

Milyen legyen a hirdetés?

Egy ingatlan hirdetésnek az a célja, hogy potenciális érdeklődőket vonzzon és kiszűrje azokat, akik csak nézelődnek vagy mást keresnek.

  • Fontos  tehát a szöveget minden részletre kiterjedően összeállítani és tömören, érthetően megfogalmazni
  • A szöveghez igényesen elkészített fotókat is kell csatolni a szintén igényesen felkészített ingatlanról. Az alaprajz sem maradhat le a csatolmányokból, amit akár saját kezűleg is megrajzolhat a hirdető
  • Ragaszkodjon a tényekhez, az elhallgatás, szépítés úgyis felfedi magát az ingatlan bejárásakor, az adatok lekérdezésekor
  • Ami nem maradhat ki a hirdetésből: méret, költségek, parkolás, helyszín, jellemzők

Egy összecsapott hirdetéssel sok érdeklődőtől el fog esni az eladó. Nem elég egyszer feltölteni és sorsára hagyni, a hirdetéssel foglalkozni kell. Érdemes kiemelni a többi közül vagy javítani rajta a visszajelzések alapján.

A használt ingatlanok országos hirdetési felületén jár, ahol eladni és keresni is tud házat, lakást, nyaralót, irodát vagy éppen üzlethelyiséget stb. Válasszon olyan platformot az eladósorba került ingatlan meghirdetésére, amit széles körben követnek, szerte az országban! A legfontosabb információkat közzétettük a honlapunkon, tájékozódjon a hirdetési tarifákról, illetve a szabályokról!

Befektetést keres? Az ingatlan kereső nyitva áll Ön előtt!

Ingatlan keresőMiért előnyös ingatlanba fektetni?

Találja meg a befektetését az országos ingatlan kereső segítségével! Keressen olyan ingatlant, amivel meg tudja növelni a bevételeit és a befektetését!

Hazánkban a legnépszerűbb döntések közé tartozik az ingatlan vásárlás, ha befektetésről van szó. Ennek egyik oka az, hogy a lakás, ház értéke jó eséllyel növekedni fog. Az ingatlan fizikai tulajdonságokkal rendelkező befektetés, amin túl is lehet adni, ha úgy alakul és rövid időn belül megkapni annak az értékét.

Amellett, hogy az ingatlan értéke növekedni fog, más forrásból is bevételt jelent az ingatlan. A hosszú vagy rövid távú bérbeadás egyre több, vállalkozó szellemű befektetőt vonz az ingatlanpiacra. Nemcsak az ingatlanárak, de a bérleti díjak is fokozatos növekedést mutatnak az elmúlt évek tapasztalatai alapján. A tulajdonosok és a bérbeadók számára tehát kecsegtető pénzforrást és jövedelmező befektetést jelent egy ingatlan.

Szempontok a választáshoz

A lakáskiadásban nem mindig jelent fő szempontot a központi elhelyezkedés, de itt is törekedni kell a minél jobb állapotú, teljeskörűen felszerelt ingatlan megtalálására. Minél szebb, jobb állapotú a lakás, annál kevesebbet kell rá költeni, később még úgyis karbantartást, állapotmegóvást és felújítást is kell kalkulálni a fenntartás költségeibe.

A rövid távú és a hosszú távú lakáskiadáshoz is figyelembe kell venni pár fontos szempontot és ezek alapján keresgélni az aktív ingatlan hirdetések között. A külföldi és belföldi turizmus résztvevői leginkább olyan szállást keresnek, ami belvárosi területen fekszik, összkomfortos, illetve ideális a tagolása ahhoz, hogy többen is pihenjenek benne. 

Az ingatlan kereső olyan oldal, ahol hirdetők és vásárlók egyaránt megtalálják a számításaikat. A kínálat és a kereslet is egy helyen találkozik, mi biztosítjuk hozzá az online felületet. Böngésszen, mérlegeljen, döntsön és legyen az elégedett ingatlan tulajdonosok népes táborának legújabb tagja a mi használt ingatlan közvetítő oldalunk segítségével!

Kiadó üzlethelyiség keresőt használjon, ha céltudatosan keres!

kiadó üzlethelyiség keresőÚj üzletet nyit vagy a régit szeretné másik helyen tovább vinni? Használja a kiadó üzlethelyiség keresőnket, járjon sikerrel azonnal!

A fodrászatnak, cipő üzletnek, bizsu boltnak vagy zöldségesnek is kell egy hely, ahol működhet. A bérlés az az opció, ami legjobban megfelel egy vállalkozás működtetésének. Miért vásárolna meg egy ingatlant, amikor bérelni is tudja? A bérlés elég rugalmas feltételekkel jár, ennek köszönhetően Ön hosszú távú kötöttségek nélkül tud tervezni.

Béreljen üzlethelyiséget, amit addig tud használni, ameddig megfelel a helyszín a vállalkozásához! Hogyan találja meg azt a helyszínt, aminek az elhelyezkedése, a mérete, a bérleti díja vagy az energiafogyasztása is illik az elvárásaihoz? Használja a kiadó üzlethelyiség keresőnket!

A kiadó üzlethelyiség keresővel ki tudja szűrni azokat a bérelhető ingatlanokatamik megfelelnek az előzetes elvárásainak. A többit, ami nem illik a terveibe, nem kell végig néznie. Ezzel sok órányi keresgélést tud megspórolni és hamarabb ki tudja választani azt az egy ingatlant, ami az elképzeléseit megtestesíti.

A kiadó üzlethelyiség kereső nagyon egyszerűen használható. Lépjen be az ingatlanokat gyűjtő és hirdető honlapunkra és kattintson a kereső rubrikájába! Jelölje be az üzlethelyiség kategóriát és azt, hogy bérelhető ingatlant keres. Ezután már csak a települést és az Ön által preferált árkategóriát kell meghatároznia. Indítsa el a keresést és azonnal megjelenik az a lista, ami a keresésben beállított paraméterekkel rendelkező ingatlanokat tartalmazza. Az új üzlete lehet udvarban vagy üzletházban, de utcai bejárattal is rendelkezhet. Ön szabja meg, hol és milyen vásárlói kört keres.

Az ingatlan bérléssel kapcsolatos terveiről nem kell lemondania, csak azért, mert még nem találta meg a céljainak megfelelő ingatlant. Látogasson el a weblapunkra, ahol országosan elérhető ingatlanok óriási választéka várja! Itt nagy esélye van arra, hogy megtalálja az új üzlethelyiséget, de akár lakást, házat vagy telket is, amit bérelhet vagy meg is tud vásárolni.

Az eladó panel lakásokat megéri megvásárolni?

eladó panel lakásokAz  eladó panel lakások nagy választékban szerepelnek az ingatlanközvetítő weboldalunkon. A legjobb használt ingatlanok hirdetéseivel itt találkozhat!

A panel lakások megítélése változóban van. Sokan idegenkednek attól, hogy több emelet magasra nyúló, beton tömbökben éljenek, ahol sok lakás van összezsúfolva. Az  eladó panel lakások ma gyorsan elkelnek, tehát ez is mutatja a gyorsan növekvő népszerűségüket. Miért keresi egyre több lakásvásárló az  eladó panel lakásokat? Röviden összefoglaljuk az alábbiakban, hogy miért is éri meg ma régi építésű panel lakásokat nézni, vásárolni és lakni bennük.

A panel épületek mellett szóló érv, hogy igazán időtálló ingatlanról van szó. Évtizedekkel ezelőtt épült panelházakról van szó, amiknek az építési technológiája és az alapanyaga együttesen megalapozta az épületek hosszú élettartamát. Aki az  eladó panel lakások között keresgél, az nyugodtan tervezhet velük hosszú távra. Az  eladó panel lakások között egyre több olyat találni, amibe a tulajdonos beletette a pénzét és az idejét. Ez azt jelenti, hogy sokat már átalakítottak, ezért tágasabbak, jobb elrendezésűek, egyedibbek lettek. Ugyanerre van lehetősége az új tulajdonosnak is egy régi típusú lakás esetében is. 

Az ilyen lakások többnyire kisebb alapterületűek, átlagosan két szobásak, ami támogatja a pénztárcabarát fenntartásukat is. A távfűtés előnyeivel rendelkezik, télen komfortos, nem kell a lakóknak állítgatni a fűtés hőfokát, kevés karbantartást igényel. Egy ilyen lakás jó befektetés, mert gyorsan el is lehet adni, a piaci helyzetnek megfelelően, általában magasabb áron, mint amennyiért vásárolta a tulajdonos.

Az  eladó panel lakásokból tud válogatni, ha az ingatlan keresőnket használja és alaposan átfésüli a honlapon található kínálatot. Érdemes rendszeresen visszatérni hozzánk, ha aktívan keres megvásárolható lakást vagy házat, panelt, mert folyamatosan frissül a kínálat. A sikeres ingatlan vásárlás nálunk kezdődik, legyen Ön is a boldog, ingatlan tulajdonosok egyre bővülő csoportjának a tagja!

Kiadó üzlethelyiségek országszerte, kedvező feltételekkel

Kiadó üzlethelyiségek országszerteKiadó üzlethelyiségek országszerte, kedvező feltételekkel. Ha szeretne terjeszkedni, nézzen körbe a meglévő kínálatban, keressen minket a bérlésért!

Bizonyos fővárosi vállalkozások szeretnének terjeszkedni, ezért több településen is kínálnák szolgáltatásaikat, termékeiket. Ehhez sokaknak szükségük lenne üzlethelyiségekre is, azonban elsőre nem igazán vágnának bele az ingatlanvásárlásba. Igen megterhelő lenne rögtön nagy kiadásokkal számolni, ráadásul ezt nem mindenki szeretné azonnal bevállalni, mert nem is biztos, hogy az adott helyen van érdeklődés a cég irányába. Amennyiben Ön is terjeszkedne más városokba, és inkább a bérlést választaná, ajánljuk figyelmébe kiadó üzlethelyiségeket!

kiadó üzlethelyiségeink országszerte megtalálhatók, így Ön tulajdonképpen belföldön bárhol könnyedén megtalálhatja a megfelelő opciót. Ez egy kiváló lehetőség, amivel mindenképp érdemes számolnia. A kiadó üzlethelyiségek országszerte kifogástalan körülményekkel várják új bérlőiket. A kínálatban nagyon sokféle opcióval találkozhatnak az érdeklődők. Ha már van konkrét elképzelése, kinézett település, bátran keressen rá az igényeinek megfelelően, de megvan arra az esély, hogy a választékot látva kap ötletet azzal kapcsolatban, hogy hol béreljen még bolthelyiséget a termékek, szolgáltatások kínálásához. A kiadó üzlethelyiségek országszerte kedvező feltételeket kínálnak a cégek számára. Ha induló vállalkozásról van szó, ez esetben is érdemes körbenézni, mert egy bérelhető hely nem terhelheti meg annyira a kezdő tőkét.

A kiadó üzlethelyiségek országszerte hatalmas segítséget nyújtanak a vállalkozók számára. Tapasztalja meg Ön is ennek a kiváló opciónak az előnyeit, és válassza ki az elképzeléseknek megfelelő bérelhető ingatlant! A kiadó üzlethelyiségek országszerte nagyon jó elhelyezkedésűek, könnyen megközelíthetők, garantáljuk, hogy elégedett lesz a kiválasztott alternatívával. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Eladó lakások Győrben: találja meg nálunk álmai otthonát!

eladó győri ingatlanokEladó lakások Győrben és környékén, minden kategóriában, egy helyen - böngéssze Ön is kínálatunkat!

Eladó lakást Győrben szeretne találni, de a vonzáskörzete is érdekes lehet, ha ott kap megfelelő otthont megfelelő áron? Szeretne minél hamarabb költözni, ám ehhez arra is szüksége lenne, hogy minél nagyobb kínálatból válogathasson? Nálunk a legjobb helyen jár: eladó lakásokat Győrből és más városokból is kínálunk, így a Győr vonzáskörzetébe tartozó településeket is átnézheti!

Ahhoz azonban, hogy az ideális ingatlant - vagy nevezzük inkább álomotthonnak - megtalálhassa, érdemes tisztában lennie azzal, hogy nem lesz gyors; még véletlenül sem szabad elkapkodni a választást! Időt kell szánni arra, hogy minden számításba jövő ajánlatot megtekintsen, összegezze az előnyeiket és hátrányaikat, majd minél kisebb kompromisszum megkötésével válassza ki azt az eladó lakást Győrben, amely minden lényeges tulajdonságát tekintve megfelel majd az elképzeléseinek.

Érdemes alaposan tájékozódni például arról, hogy a kiválasztott, eladó lakás Győr melyik részén, milyen környezetben helyezkedik el; vannak-e a környéken boltok, illetve olyan szolgáltatások, amelyekre szüksége lesz a kényelmes élethez, van-e óvoda, iskola, milyen a környék közlekedése, és még hosszasan sorolhatnánk. Ennél valamivel fontosabb, hogy milyen maga a lakás, amit kinézett: fontos a mérete, a helyiségek elrendezése, a tájolása, illetve az állapota is. Egy felújított lakásba hamarabb költözhet be, ám magasabb az ára is, a felújítandó lakást viszont a saját ízlésünkre formálhatja, és nem szükséges a mások által esztétikusnak tartott, Önnek azonban egyáltalán nem tetsző burkolatokkal kompromisszumot kötnie. További, szintén nem elhanyagolható szempont az eladó, győri ingatlanok ára sem, ami ugyan a fővárosi árakhoz képest alacsonyabb, ám egyrészt meglehetősen szélesek a lehetőségek, másrészt még így is magas költségekkel kell számolnia.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését győri, eladó lakásaink iránt, és bővebb információra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Eladó székesfehérvári családi házak: igényes otthonok, elérhető áron!

Eladó székesfehérvári családi házak, elérhető árakon. Ha a fővárostól nem messze költözne, ismerkedjen meg a város ingatlanjaival kínálatunkban!

Ha ingatlanvásárlásról van szó, manapság sokan kerülhetnek nehéz helyzetbe, különösen azok, akik Budapesten vagy Pest megyében nézelődnek. Ezeken a részeken egy igényesebb otthonért igencsak mélyen kellene a pénztárcába nyúlni. Egyesek ebbe még bele is törődnének, azonban a főváros és agglomerációja egyre zsúfoltabbak, amit a települések vezetői már nagyon nehezen tudnak kezelni. Emiatt problémát jelenthet például a gyerekek iskoláztatása az ottani oktatási intézményekben, ugyanis nem áll rendelkezésre kellő férőhely sem. Ha az ember szeretné elkerülni a kellemetlenségeket, és egy nyugodt környezetet választana, a legjobb, ha kicsit távolabb nézelődik a fővárostól. Amennyiben Ön is vásárlás előtt áll, és nem szeretne kényelmetlen dolgokkal kompromisszumot kötni, ajánljuk figyelmébe az eladó székesfehérvári családi házak kínálatát!

Fejér megye székhelye nincs messze Budapesttől, mégsem annyira zsúfolt, mint a fővárosi rész. Az eladó székesfehérvári családi házak kínálatában rengeteg igényes és szép otthonnal találkozhat, amik tökéletesek az összeköltözéshez, családalapításhoz vagy akár az idős szülők lakhatásával kapcsolatban is szóba jöhetnek. Itt sokkal korrektebb, elérhetőbb árakkal is találkozhat, így, ha eladó székesfehérvári családi házak közül választ, még kedvezőbb feltételek mellett vásárolhatja meg álom otthonát. Itt élhetőbb, kellemesebb körülmények állnak rendelkezésre. A választék óriási, ami rendszeresen frissül is, szebbnél szebb ingatlanokkal.

Találja meg otthonát az eladó székesfehérvári családi házak kínálatában! Merjen nagyobb határvonalat húzni, hiszen egy Fejér megyében található ingatlannal is jól járhat! Honlapunkon keresztül könnyedén elérheti az aktuális választékunkat. Ha kérdezni szeretne az eladó székesfehérvári családi házakról, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Az ingatlan keresővel fel tud készülni a vásárlásra!

Az ingatlan keresőnk segítségével meg tudja találni a saját ingatlanát! Használja a keresőt, ha házat, lakást vásárolna most vagy a közeljövőben!

Azoknak is ajánljuk a használt ingatlanokat közvetítő honlapunk böngészését, akik egyelőre még nem vásárolni, csak nézelődni jönnek a weboldalra. Ha azt tervezi, hogy idén vagy jövőre ingatlant vásárol, már most érdemes tájékozódni az aktuális piaci helyzetről. Az ingatlan kereső segítségével teljes és hiteles képet kaphat arról, hogy milyen az ingatlanpiac kínálata és hogyan alakulnak jelenleg az ingatlanárak. A tájékozódásnak köszönhetően fel tud készülni arra, hogy mi fogja várni, ha házat vagy lakást keres, raktárat, telephelyet bérelne, nyaralót építtetne vagy telekre van szüksége.

Az ingatlan kereső megmutatja, hogy egy-egy városban, régióban milyen árkategóriák érvényesek, mennyiért hirdetik a garzonokat, tóparti nyaralókat vagy agglomerációban található családi házakat. Ha ezekkel tisztában van, már könnyebben tud kalkulálni azzal, hogy milyen költségekkel kell számolnia vásárlóként. Készüljön fel az ingatlan vásárlásra és tájékozódjon időben az aktuális piaci jellemzőkről! Így nem fogja készületlenül érni egy markáns áremelkedés sem és előállhat egy B tervvel!

Az ingatlan keresővel fel tud készülni egy olyan, komoly financiális döntéssel járó dologra, mint amilyen az ingatlan vétele. Használja információ gyűjtésre és keresésre is! Készüljön fel alaposan a vásárlásra az ingatlan keresővel, hiszen az hosszú távra szól és komoly pénzügyi teherrel is jár! Segítünk abban Önnek is, hogy az egész országból meg tudja ismerni a használt ingatlanok legjavát, legyen szó tanyáról, étteremről, irodáról vagy lakásról!

A használt ingatlanok óriási és átfogó választékával várjuk a komoly érdeklődőket és azokat, akik még csak tájékozódnak az ingatlanpiac kínálatáról. Böngésszen a honlapunkon és találja meg az új ingatlant vagy telket nálunk! A munkatársainkhoz bármikor fordulhat bizalommal, ha szüksége van az oldal használatával kapcsolatban információra. Keresse kollégáinkat a honlapon keresztül, üzenetben!

Facebook
Blogger
Twitter
Tweets by hasznaltingatla
Flickr