Jogos Otthon Bt

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - Nyíregyháza, Ingatlan irodák


  • Pontos cím: Nyíregyháza 4400 Nyíregyháza, Dózsa György u.10 fszt4
  • E-mail cím: jogosotthon@t-online.hu
  • Telefonszám: 0642-403789, +36209733068,
  • Weboldal: www.jogosotthon.hu
  • Fax: 0642-403789

Leírás

Üdvözlöm Önöket a Jogos Otthon Ingatlaniroda kinálati lapján.

Boczákné Radvánszki Erzsébet vagyok, a Jogos Otthon Ingatlaniroda vezetője. Cégünk 1998 óta áll az Önök szolgálatában. Elsősorban nyíregyházi és környékbeli ingatlanok közvetítésével és bérbeadásával foglalkozunk, valamint hitelügyintézéssel. Bővebb információt talál a "Szolgáltatásaink" menüpont alatt.

Irodánk Nyíregyháza belvárosában, a sétálóutcában található 4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 10. fszt. 4. alatt.

Nyitva tartásunk 9-17 óráig tart.

Időpont egyeztetésszerint lehetőség van ettől az időponttól eltérni, alkalmazkodunk az ügyfelek igényeihez. Pénzintézetekkel kapcsolatban állva segítséget nyújtunk ügyfeleinknek a legkedvezőbb hitelkonstrukció kiválasztásában, ügyintézésében, bonyolításában, amiért az ügyfeleknek nem kell fizetni. Adásvétellel kapcsolatos tanácsadáshoz, lebonyolításhoz ügyvédet biztosítunk, és teljes körű földhivatali ügyintézést vállalunk, bonyolítást vállalunk az elejétől a végéig, még a közszolgáltató cégek óraátírásában is.

Szolgáltatásunkról: a megbízási szerződésünk nem kizárólagos, irodánknak akkor kell fizetnie, ha tudtunk segíteni lakásának eladásában. A közvetítői díj az eladási ár 2,5 %-a Áfásan. Nagyobb értékű ingatlan értékesítésénél megegyezés szerint. A vevőtől nem kérünk közvetítői díjat. A vevőt ügyvédi költség terheli, ebben tudunk segítséget nyújtani.


KERESÜNK NYÍREGYHÁZÁN ELADÓ-KIADÓ INGATLANOKAT KÖZVETÍTÉSRE, KÉREM KERESSEN BENNÜNKET, HOGY TUDJUNK SEGÍTENI AZ ELADÁSBAN-KIADÁSBAN!!!!!!

Bővebb információ:

+36 (20) 297-7841

Ne feledje szlogenünket: MINDENÜTT JÓ, DE A LEGJOBB A SAJÁT OTTHON!

KÉREM KERESSE FEL HONLAPUNKAT :
www.jogosotthon.hu

E-mail küldése a hirdetőnek

Facebook
Google+
Blogger
Twitter
Tweets by hasznaltingatla
Flickr